marresmams.blogg.se

Överraskning

Kategori: Allmänt

I dag efter ridturen i solig sommardag, skulle jag åka de två milen till stora byn för att hämta pengar på kassaservice, vilken överraskning jag fick.....lägger ner 1 juli -08....varför då? var ska jag då hämta pengar? fredag å hinner inte till banken före onsdag...jaja värre saker händer!
Roligare oxå, nu ska jag jobba fem dar sen är det semester =) jag jobbar förstås inte så mycket annars heller så man kan väl säga att jag har semester mest hela tiden. När jag jobbar så är det för det mesta såna tider när Mowgli är ledig, det känns lite trist, men han tycker nog det är skönt. När man är ensam hemma en kväll kan man ju njuta å mysa hur mycket som helst. När barnen var små å pappsen skulle i väg på nå´t såg jag fram emot det flera dar, inte för att jag inte älskade min gubbe, men jag kunde kasta ungarna i säng å ligga i badet med en bok till jag blev som ett russin =)
Här finns inget badkar! Varje födelsedag å jul när Mowglil frågar vad jag önskar, svarar jag "ett badkar" fast jag vet att han måste bygga om för att få plats med ett. innan jag flyttade hit badade jag minst fem dar i veckan, hett å mycket skum, det gör gott för alla stela onda leder å sen somnar man så skönt. Jag har försökt få honom att förstå att jag behöver ett badkar så mycket att han måste skaffa en badtunna som alternativ, vi får väl se....
Nu ska jag pussa på Mowgli sen lägger jag nog örat på kudden!
hörs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: