marresmams.blogg.se

Svamp

Kategori: Allmänt

Överallt i "vår" skog lyser det gult av kantareller! Mowgli hämtar hem lite nästan varje dag, själv jobbar jag de flesta eftermiddagar så jag hinner inte med annat än djuren och sköta huset. Visst är det konstigt egentligen att när en man är ensam med hushållsbestyren, så hamnar allt på plats av sej själv ? när jag ska sköta det så måste jag plocka bort efter mej ;-)
Min kompis AK fick för sej  att hon skulle börja träna, så nu förtiden har jag sällskap på gymmet, vädret har varit allt annat än cykelvänligt de dagar vi skule träna så det har blivit bil =( men jag tror inte hon orkar cykla ändå så det får bli tid på löpbandet istället. Kul iaf att ha sällskap ibland!
Nu är det Tv en stund sen "nanen" suss gott!

Ska man inte sova på natten....

Kategori: Allmänt

Hade världens skummaste dröm härom natten, inget ologiskt, bara så oväntat. Fick ett mess av någon som jag inte kunde vänta mej, dessutom stod det alldeles fel saker för att komma från den personen, när jag vaknade till satt han på Mowglis sängkant :-/  Jag väckte Mowgli, men han fattade förstås ingenting!
I vårat hus spökar det och jag ser saker som inte han ser, men han tyckte nog det var lite onödigt att jag väckte honom mitt i natten. Jag är inte rädd för det jag ser,jag har alltid sett, när jag var yngre visste jag inte riktigt vad det var så då var jag mörkrädd till tusen, inte för mörkret utan för det jag kände fanns där. När jag förstod vad det var slutade jag vara rädd, nu tycker jag det är lite trevligt med sällskap!

Macken

Kategori: Allmänt

Har jobbat på macken både lördag å söndag 07.30-16, i går var det så himla mycket kunder å jag var helt ensam till tolv. Hade kö på 5-10 personer konstant hela fm, och naturligtvis var det en massa saker som krånglade. Som kompensation var det färre kunder idag å jag kunde ta det lilte lugnt.
I fredagskväll var det oxå jobb, men i affären, där var det som vanligt mycket att göra, men det är enklare eftersom det inte finns så himla mycket olika tjänster där.

Hann med att cykla till gymet en dag ialla fall, det blåste åt alla håll så det var motvind både dit och hem, mina ben var som spagetti när jag kom hem =) nu är det hårdkörning som gäller. I lördags ringde min kompis från stora stan, han skulle precis gå och ställa sej i startfållan för midnattsloppet! Fan vad avundsjuk jag blev! Har sprungit det hur många gångersom helst, men de senaste åren har det förstås inte blivit av. Vi hade bestämt att jag skulle komma upp och springa i år, men det blev förstås inte av =( men nästa år.......
I år var det första året det arrangerades midnattslopp i Göteborg, hade lite lust att åka dit, men det blir ju inte samma sak när man inte känner igen sej på gatorna. I Stockholm kan jag varenda liten gränd och har en massa minnen från "överallt" roliga-tråkiga eller bara små vardagliga episoder. har ju faktiskt åkt runt en del där.
Man har alltid så mycket drömmar om vad man ska göra, även om det är realistiska drömmar så verkar det oftast bli just drömmar och inget mer =( Jag är bättre på att planera än att få saker gjorda!!

tja


Blev inte riktigt som jag tänkte....

Kategori: Allmänt

Tänkte åka till gymet idag, det är evigheter sen sist, (mycket jobb å sen semsester i två omgångar), men så blev det inte Tog ut min pålle på förmiddan sen var jag tvungen att åka de tre milen till stan för att ta ut lite pengar. Nu har "dom" ju kommit på att kassaservice ska upphöra att existera, så då blir det längre att ta sej för så´na ärenden.
Hann med att städa en garderob å ta en sväng i "vår" svampskog, jag hittade inget men Mowgli hade lite i påsen. Jag är fullkomligt nöjd ändå, skogsprommenad =)

Mer semester

Kategori: Allmänt

Tillbringade den senaste veckan på Öland med fyra av mina syskon, det är flera år sen jag var där sist. Jag har flyttat runt en del i mitt liv, men stugan på Öland har varit fasta punkten. Nu var jag där och det var så skönt, solen visade sej nå´n gång ibland det blåste en del och det kom några regnskurar, men jag har haft underbart skönt ändå. Hade bestämt att bada och äta fisk varje dag och så blev det =)
En dag var det jättevågor, den dan det var storm i halva Sverige, jag hoppade runt å lekte som värsta barnet, en gång blev det ett nattligt besök i havet, det var kolsvart och tyst och härligt.
Vi var på logdans en kväll, trodde det var helt slut med så´na saker, men jag hade så himla kul, dansade fågeldansen, fattar nå´n.....fågeldansen!? hahaha sen blev det lite "enmansdans", bugg, linedance och foxdrott! Väldigt kul hade vi alla där.
Nu har jag kommit hem till verkligheten igen och det är jobb i morgon!

ha´t

vilken kanondag

Kategori: Allmänt

En ny het härlig dag, satt på hästen fyra timmar när han gick en fin väg genom skog å vid sjökanten, kan det bli bättre??

Den dumma ungen (Marre) har åkt ut i Europa med husbil, undrar hur han har råd med det eftersom han inte ens kan bet hyran till mej =( eller kanske just därför....jäkla unge, inte har han plockat ur sina grejer ur lägenheten eller återställt det han skulle, en kontakt till hallampan, han har inte lämnat ifrån sej nyckeln till hyresvärden heller. Beter man sej så om man är normal? Skiter i att betala för sej, lämnar en massa saker fast kontraktet är uppsagt, låter bli att rätta till saker man förstört? Är det så jävla viktigt att glassa med polarna att man skiter i allt?? Man skulle kunna tro att han går på knark, har man det beroendet fungerar inte nå´t utom driften att skaffa nytt, har jag förstått! Marre uppför sej som inget betydeer ett jävla dugg, men jag vet att han inte drogar, VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MITT BARN?
Det sista jag hörde från honom var ett mess "je holland kan du kan inte ringa bara messa, jag har ordnat allt"
Exakt vad har han ordnat? inget jag är intresserad av iallafall! Jag ville han skulle ta bort sina prylar, sätta tillbaka kontakten i taket och bet hyra å  elräkningen, det är jag intresserad av! Vad är det som är ordnat?