marresmams.blogg.se

ledig

Kategori: Allmänt

Efter min långa frukost på sängkanten och lite pyssel här hemma bestämde jag mej för att ta cykeln den knappa milen till en av de fina badplatserna härom kring, packade ner en flaska isvatten och ett korsord sen trampade jag iväg. Det var riktigt skönt att bara göra ingenting, jag är väldigt dålig på det och brukar ofta få lite skällning om det, jag simmade en stund sen mös jag i solen nästan två timmar =)
När jag kommit hem och ätit lunch tog jag med häst och hund till "vår" strand ca 2-3 min från gården så badade vi tillsammans alla tre. 
En riktigt skön lat dag, en så´n jag inte tagit mej på år....

hörs....

Tonårsfasoner

Kategori: Allmänt

I går var vi hos ett par vänner för att äta lite grillat, jobbade en hel del hemma på gården innan det var dags för en sval dusch å hoppa upp på cyklarna, värdfölket bor på andra sidan byn, ca 15 min på cykel. Mowgli å jag började tävla så när vi kom fram var vi genomsvettiga igen =)
Vi fick god mat å gott vin, pratade om allt möjligt som man ju gör när man träffas, sen inspekterade jag trädgården, jag älskar att pyssla med blommor å buskar å kan inte låta bli att kolla allt varje gång jag kommer bort, jag fick med en liten tuva blommar att plantera hemma.
Efter vi ätit flyttade vi in å Whiskeyn kom fram, jag håller mej från sånt men gubbsen fick i sej en del, haha, i takt med att flaskorna tömdes blev diskussionen djupare med mycket skratt, ja, det blev en riktigt lyckad kväll som övergick i natt, när vi kom hem frampå småtimmarna satt katterna utanför dörren å tyckte det var dags för frukost.....så innan jag somnade var det morgon :-D
Mowgli gjorde frukostbrickan till sängkanten idag, lyxit värre, det brukar vara mitt jobb, för jag brukar alltid vakna först.
Nu är det dags för sängen igen
suss gott

Depp

Kategori: Allmänt

Nu när det äntligen är riktig sommarvärme har jag förstås jobbat massor, alla kunder kommer in å säger att det är så svalt å skönt i butiken... men jag tycker det varit hur varmt som helst.

Har bestämt att åka till stugan på Öland nästa vecka och jag hoppas så klart på att det ska fortsätta vara varmt då, längtar så efter att kasta mej i havet, det är evigheter sen sist. Förra sommaren =)

Marre åkte iväg utomlands utan att meddela om han gjort klart allt han ska i lägenheten, han sa inget när han skulle åka å inte när han ska komma hem. Den ungen kan verkligen fresta på ens tålamod... tjat tjat tjat

Jovis skulle ta barnen med å komma hit men det verkar inte bli av, han tar allt som det kommer och det går inte om man ska låna/hyra bil för att ta med barnen på besök hos farmor!

Sickena ungar man fått

tja

Semester

Kategori: Allmänt

Så har man varit i stora staden! Det var inte direkt nå´n semsester, packade sista sakerna, som var mycket mer än jag tänkt mej, så skurade jag hela lägenheten ordentligt, vill ju inte lämna skiten efter mej! Marre har hållit efter å städat överallt utom spis och badrum, t.o.m fönstren var rena å fina =)
Tillbaka på gården fanns massa jobb, gräset skulle klippas, sätta upp ny hage till lammen, grovstäda till hönsen å förklara för katterna att världen inte gått under för matte varit borta en vecka =) de två "stockholmskissarna" är så himla beroende av mej, de andra två visade att dom tyckte det var skönt att jag var hemma men det räckte. Den gula sthlms kissen ville vara hos mej hela tiden, han försökte snutta på min haka å gosa, helst skulle han nog velat krypa in i mej, den svarta sthlms kissen var sur som ett kilo citroner, å det visade han klart å tydlilgt, jag fick absolut inte ta i honom men ända strök han sej runt benen.... nu är det ett par veckors jobb, sen åker vi ifrån kissarna igen. den här gången blir det nog stugan på Öland !
När vi var i Sthlm skulle Mowgli å stora sonen göra en raid i stadens hårdrocksaffärer, jag åkte med å det blev en härlig dag trtots att det blev till att trängas med en massa folk, helt plötsligt kom jag på varför jag sällan åkte till stan när jag bodde däruppe. Vi var på konsert oxå, Iron Maiden, det är en skön känsla att stå mitt i "gunget" även om jag inte är värsta fanet av Iron Maiden. 
Kan inte bestämma mej, vilket är bäst, Ståplats eller sittplats?? 

Tjööööta...

Kategori: Allmänt

Har sagt det förr, jobba, jobba, jobba! all tid verkar gå åt till arbetet nu för tiden, Marre har ju tydligen bestämt sej för att jag ska försörja honom trots att han är "stor" nu å jobar heltid (jag har värk å jobbar halvtid)! Jag är ju mamma å då spelar det väl ingen roll vad jag vill eller orkar?! Blev påkörd -01 å fick en whiplasch, med en del sjukbidrag som följd! Hur kan det komma sej att vi som är "svaga" har de mest kallhjärtade barnen?  Kan man säga upp sitt föräldrarskap? Eller hur länge ska man försörja "ungar" ? FAN VA  TRÖTT JA É

Överraskning

Kategori: Allmänt

I dag efter ridturen i solig sommardag, skulle jag åka de två milen till stora byn för att hämta pengar på kassaservice, vilken överraskning jag fick.....lägger ner 1 juli -08....varför då? var ska jag då hämta pengar? fredag å hinner inte till banken före onsdag...jaja värre saker händer!
Roligare oxå, nu ska jag jobba fem dar sen är det semester =) jag jobbar förstås inte så mycket annars heller så man kan väl säga att jag har semester mest hela tiden. När jag jobbar så är det för det mesta såna tider när Mowgli är ledig, det känns lite trist, men han tycker nog det är skönt. När man är ensam hemma en kväll kan man ju njuta å mysa hur mycket som helst. När barnen var små å pappsen skulle i väg på nå´t såg jag fram emot det flera dar, inte för att jag inte älskade min gubbe, men jag kunde kasta ungarna i säng å ligga i badet med en bok till jag blev som ett russin =)
Här finns inget badkar! Varje födelsedag å jul när Mowglil frågar vad jag önskar, svarar jag "ett badkar" fast jag vet att han måste bygga om för att få plats med ett. innan jag flyttade hit badade jag minst fem dar i veckan, hett å mycket skum, det gör gott för alla stela onda leder å sen somnar man så skönt. Jag har försökt få honom att förstå att jag behöver ett badkar så mycket att han måste skaffa en badtunna som alternativ, vi får väl se....
Nu ska jag pussa på Mowgli sen lägger jag nog örat på kudden!
hörs

Mess från Marre

Kategori: Allmänt

Du kan dra åt helvete! ja slänger mej hellre till vargar än bor med dej! Ja vet inte ens vem du är, jag har ingen mamma! skit ner dej!

Torka tårarna å inse att du inte kan vinna! du är ett skämt!

Det är ungefär så alla hans mess nuförtiden ser ut,
Det enda jag vill är att han betalar hyran å elen för lägenheten han bor i, att kontraktet står på mej är oväsentligt!

Men livet går vidare!