marresmams.blogg.se

Ibland händer så konstiga saker

Kategori: Allmänt

Jag har fått (ja just FÅTT) två hästar, den ena av mitt X. När vår relation var slut flyttade jag hästen till ett stall närmare mitt hem, av en tillfällighet träffade jag Jossan, hon var från den delen av Sthlm där vi först haft hästen. Det visade sej att vi hade flera gemensamma bekanta.

Jag flyttade till gården, Jossan kom ofta och blev senare en av mina bästa vänner så när jag fick min andra häst gav jag henne del i den. Efter ca ett år köpte hon ut mej, då jag kände att jag inte orkade rida två hästar varje dag, dessutom är det inte så billigt att ha häst och jag var utan jobb. När hon började utbildning i Göteborg skulle hästen följa med, och när hon hittat ett bra stall och flyttat dit visade det sej att hästan stått där tidigare!

Marre har nyligen flyttat ihop med Jenny, när dom kom hit visade det sej att hennes kompis har fött upp ett föl som stått i mitt stall. Det blev en del hästprat och vi kom fram till att hennes häst har samma hovslagare som min häst hade där uppe.
I går ringde Jennys mamma å vi pratade ganska länge, så kom vi in på djurkomunikation, hon har gått kurs och det har jag oxå....naturligtvis kom vi fram till att vi varit på samma kurs på samma gång! Det är nog fem-sex år sen och vi känner inte igen varandra men jag samåkte med Maria Akraka till kursen och det är ju lätt att komma ihåg att man varit på kurs med en kändis :-)

Konstiga sammanträffanden i den stora vida världen

Kommentarer


Kommentera inlägget här: