marresmams.blogg.se

Så var man i stora staden då

Kategori: Allmänt

I går när vi åkte från landet snöade det och var disigt, vi kom iväg tidigt för en gångs skull =) först skulle vi lämna vovven, då blev det en fika där,  när vi kom till Jönköping svängde vi in på IKEA, där tillbringade vi en timme, vi hade tänkt äta där men det fanns inget som lockade på matssedeln. Det blev ett annat ställe, där kom dom med notan innan vi fått mat ?! Det var en kvittokopia!
Vi åkte vidare, dimman och snöandet övergick i regn, jag halvsov några timmar, när jag vaknade till strax söder om Nyköping var jag fikasugen igen, vi stannade på ett ställe, beställde två kaffe, två godbitar och en liten ramlösa.....jag måste vara helt ociviliserad, blev överrasskad när det stod 98:- på kassans display......samma summa som vi betalat för två lunch i Jönköping.
När vi kom hem till jovis å  kom det fram en kass (tycker jag) film. Den förstfödde är helt galen, han samlar på skivor och film, tror han har över 1000 filmer och dubbelt så många cd,n! Å han har full koll vad han har och på vilken plats dom står.
Han har tre kissar oxå, så jag hade inte så stor abstinens :-D

Nu har vi åkt vidare till lilla sonen, där blir det sen lunch å sen vidare till Uppsala och syrrans kalas!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: