marresmams.blogg.se

Sorg

Kategori: Allmänt

Jag har ett barnbarn som jag träffade senast för ca fem år sen, hennes mamma har gjort allt så svårt som möjligt för både mej å hennes pappa. Mamman är en så´n tjej  som bestämde sej för att hon ville ha ett barn å så fixade hon det, från början lät allt så bra, dom skulle flytta ihop å planerade för det. Sen rätt som det var gjorde hon slut, pappan gick på skola ca 40 mil bort, så i mina ögon var det inte särskilt smart planerat. Jag har förstås inte hel inblick i varför det gick som det gick, men jag är bra förbannad, ett barn har rätt till sin pappa, å en pappa har rätt att vara delaktig, inte bara för att betala. Hon struntar i att ringa tillbaka trots intalade meddelanden på svararen, å sen byrter hon nr helt plötsligt utan att meddela. Hon skaffade kontaktfamilj till barnet på samma gång som pappan gjorde vad han kunde för att få ha henne hos sej,  Listan på alla hennes dumheter kan göras hur lång som helst. Jag hade förstått om pappan varit en buse eller misskött sej på nå´t sätt, men så är det inte.
 
Nyligen fick jag tag på bartnbarnets bloggadress.Det var kul att följa henne å hennes tankar, jag skrev ett litet meddelande men fick aldrig nåt svar. Nufinns bloggen inte kvar =(
Det inlägg jag skrev komentaren till var,

 "Nu måste jag titta på försvunnen, det är så synd oom alla som inte har kontakt med sina nära å kära"

Jag skulle kunna ge en hel del för att få reda på vad hennes mamma sagt om pappa å farmor, när hon hela tiden "gömmer" undan barnet.

Ojojoj vad tiden springer iväg

Kategori: Allmänt

Det har varit dåligt med inlägg här nu, allt rullar på så fort så fort å på kvällen faller ögonen ihop före kl 22.....

Den nya hunden, Leo, har funnit sej tillrätta, han är en riktig mammagris :-) sticker iväg å letar efter mej om jag inte är hemma, det är förstås inte så populärt hos Janne, är dom  inne sitter han å glor genom fönstret till jag kommer hem, sen är han min skugga. Nu är han min på riktigt, prövotiden är slut! han leker fortfarande med hönsen men det är mer å mer sällan, å dom är inte lika snabba att gömma sej numer, allt är precis så som det ska vara.

Nästa helg ska vi åka på en liten tripp til stugan på Öland, det ska bli skönt att komma iväg från allt jobb här hemma, jag har fixat hjälp till de små djuren som behöver passaning å de stora klarar sej ett par dar.
Janne ska bryta upp golvet i stugan för att se om det är nå´n fukt å jag ska gå promenader vid havet, vända på stenar å plocka med snäckor.....det ska bli kanon.

Sen jag flyttade hit har jag saknat närheten till havet, i stora staden bodde jag i en skärgårdskommun, å hade nära till skärgården.